Om oss

Sentrumsnært campingplass og hytteutleige

Vi ligg sentrumsnært til, 600m fra dagligvare- og klesbutikker, gave- og interiør butikk, frisør, bensinstasjoner og Turistinformasjon. Like ved oss er det flere spisesteder, både pizzeria med bowling Kulå, og buffet med kvardagsmat, Lupinen Kafè /Muritunet.

Er du glad i å trene, kan vi friste med utendørs treningsanlegg (oppført i 2014), eller innendørs på Fjordtrim tvers over veien (dagsinngang kjøpes hos de). Her er det også innendørs badebasseng som er åpent til fastsatte tider.

Ta et bad, kan man også gjøre i fjorden. 50 m fra hyttene ligg strandlinja med både rullestein, gressplen og sand. Eller man kan nyte sola i naustveggen.

I fjorden kan man også fiske, både fra båt og fra land. Vi har en båt til utleige.

I tillegg til fiske i elv og fjord, er Muri Hytteutleige eit godt utgangspunkt for både korte og lengre turer og utflukter i nærområdet. Vi har flere setrer det er verdt å besøke, for eksempel Herdalssetra, fjellgardar langs fjorden (Storfjordens Venner), lokale turpostar og attraksjonar som Trollstigplatået, Geiranger og Ålesund (1t).

Av andre aktiviteter for både familier, enslige og grupper er det vel verdt å nevne Valldal Klatrepark med utfordringer for store og små. Valldal Naturopplevingar kan friste med rafting i Valldøla, klatring, juving og utleige av havkajakker. Tafjord Friluftsbad, oppvarma utendørs basseng, Kraft- og Skredsentret i Tafjord – et spennende og fremtidsretta senter med fokus på læring og opplevelsar knytt til energi og skred.

Vinterstid /vintersesongen fins det muligheter for skisport i omegn. I Valldal har vi fine oppkøyrte løyper, fleire steder, i tillegg til alpinanlegg både på Overøye i Stordalen og Strandafjellet.

Muri Hytteutleige AS er en familiecamping med nærme 200 faste plasser for campingvogner, 15 utleigehytter med forskjelig størrelse og utrusting, og drop-in for bobilar.

Hyttene våre er vinterisolert og åpne for utleige hele året, mens campingsesongen for faste vogner og bobil, strekk seg fra 1 april (Påske), til midten av oktober (etter høstferien)

Elisabeth & Lukasz

Drivere av campingplassen